• Voor zover het mogelijk is vakmanschap en prijs af te stemmen op een zo goed mogelijk niveau, is dat bij Ron en Edward goed gelukt. Bij het onderhoud van het wagenpark van het rijdend erfgoed van de Politie eenheid Rotterdam zijn de reparaties aan remmen versnellingsbak e.a. van de Chevrolets C10 en K10 naar volle tevredenheid tot stand gekomen. Ook het op de weg brengen van de Pacer Wagon (1983) en het onderhoud aan de Jeep's kan niet anders worden gesproken dan "Geweldig". Ik hoop dat de samenwerking nog lang mag doorgaan. Bram Verhoeff, Coördinator Historische collectie Politie eenheid Rotterdam. www.historischecollectiepolitieeenheidrotterdam.nl

  Bram Verhoeff
 • Al jaren lang klant en zeer tevreden. Ook mijn moeder en zoon zijn inmiddels klant geworden. Ook zij zijn blij met de goede service en vriendelijk sfeer.

  Ad Krijnen
 • Perfect adres voor mijn camper. Onderhoud en reparaties worden vakkundig uitgevoerd en zelfs schades worden specialisaties gerepareerd. Bedankt Ron en Edward voor de goede service.

  Roland van Bilsen
 • al sinds september 2005 tevreden klant bij de jongens, met onze Jeep cherokee. Dat ze het samen nog lang mogen volhouden !!  

  Jan van 't Hof
 • Mijn singele-din radio omgebouwd naar dubbel-din met nieuw dashboard deel! Was even spannend of het zou lukken en passen, maar het is geweldig opgelost door Edward. Ook de reparaties zijn met oog voor detail en liefde voor het vak uitgevoerd. Heb nog niet eerder meegemaakt dat mijn oude onderdelen klaar lagen voor uitleg wat en waarom het vervangen is. Gaf mij echt een goed gevoel over onze keuze om mijn Jeep bij hen in onderhoud te brengen. Denken mee met jou als klant en doen er alles en meer aan om de auto in perfecte staat weer bij je af te leveren. Thankzzzz heren!

  Yvette Tittel-de Bruin
 • Al jaren tevreden klant! Ooit bij ze beland na slechte ervaring met vorige garage en zeer positieve berichten op Jeepforum over deze garage. Ron en Edward hebben oog voor de klant en denken op een economische en pragmatische manier mee om het onderhoud betaalbaar te houden. Altijd eerlijk advies en onderhoud. Daarom rij ik al 5 jaar uit Den Haag naar Tilburg voor al het onderhoud (zelfs de kleine reparaties). Eerlijke en ook nog leuke gasten (ook belangrijk). Altijd een plezier om met m'n Grand Cherokee (ZJ 1998) die kant op te gaan!

  Nic Wessemius
 • inmiddels al vele jaren een klant met mijn Grand Cherokee. De goede Service en de vriendelijkheid is de kwaliteit van deze Garage. Wij houden onze wagen graag bij jullie in onderhoud.

  Stefan van Zon

Plaats een referentie

Alle berichten worden gecontroleerd voor deze op de website worden geplaatst.

Start typing and press Enter to search