Camper zijn kostbare, en daardoor populaire objecten.

Een camper is een kostbaar iets, zowel materieel als emotioneel. Je hebt meestal een behoorlijk bedrag betaald om hem aan te schaffen en in te richten, en je hebt er ook kostbare spullen in liggen zoals een navigatie-systeem, laptop, foto-camera, mp3-speler, televisie, mobiele-telefoons etcetera.

Dat maakt een camper ook heel aantrekkelijk voor dieven, die er helaas soms niet voor terugdeinzen om op een geweldadige manier andermans spullen te bemachtigen.

Het ergste wat een camperbezitter kan overkomen is dat zijn/haar “rijdend huis” wordt gestolen….campers zijn steeds vaker gewilde objecten voor dieven, als “rijdend onderdelenmagazijn”. De gestolen campers worden veelal direct ontmanteld en de afzonderlijke delen verdwijnen vaak richting midden/oost-europa. Door de meest recente uitbreiding van de eu, met daarbij open grenzen, neemt de criminaliteit sterk toe.

Bearlock heeft al jaren bewezen de goedkoopste, de betrouwbaarste en meest effectieve bescherming te bieden tegen voertuigdiefstal. Bearlock is een puur mechanische, sabotage-resistente en storingsvrije autoblokkade, die wegrijden onmogelijk maakt. Bearlock wordt door alle gespecialiseerde (camper-) verzekeraars sterk geadviseerd, geaccepteerd en vaak zelfs verplicht.

Duizenden campereigenaren hebben reeds zeer positieve ervaringen met bearlock :

Goed voor uw (nacht-)rust, maar ’n nachtmerrie voor de dief!

Camper service brabant bouwt alle voorkomende accesoires in dus niet alleen diefstal-beveiliging, zo ook complete satteliet-systemen, navigatie-systemen, zonneluifels etc.

Start typing and press Enter to search